Over ons

2fifty4 heeft inmiddels een rijke geschiedenis onder leiding van Jaap den Hollander. Sinds 2005 is 2fifty4 werkzaam op het gebied van web-based IT. 2fifty4 levert ICT oplossingen op maat voor het MKB en software toepassingen binnen het middelbaar onderwijs. Na met veel plezier een verscheidenheid aan opdrachten te hebben afgerond, is Jaap nu werkzaam als Head Of Software Development & Security bij De Correspondent. Hier komen zijn sterke kanten om klant gestuurde vraagstukken te vertalen naar maakbare techniek, het aansturen van een team en zijn maatschappelijke interesses geweldig samen. Het ondernemen even op een lager pitje is komen staan.

Anouska Hameetman is sinds begin 2019 actief onder de vlag van 2fifty4. Na jaren werkzaam te zijn geweest bij IMd Raadgevende Ingenieurs als BIM modeleur / coördinator neemt zij nu de stap als ZZP’er aan de slag te gaan. Zij heeft zich binnen IMd altijd volop ingezet als kennisdrager BIM om het interne BIM proces te verbeteren. Zo hield ze zich bezig met de implementatie van nieuwe technieken en software. Naast een BIM-enthousiasteling is zij ook groot duurzaamheidsfanaat. Anouska leverde input aan Madaster en is vanuit Stichting Bouwkwaliteit betrokken bij de TIC waar uitgebreid aandacht wordt besteed aan de inhoud van de Nationale Milieudatabase. De komende tijd zal de focus liggen op de MPG-berekeningen in combinatie met BIM. Daarnaast heeft zij de nodige ervaring met projecten waar het inzetten van tweedehands bouwmaterialen het uitgangspunt zijn.

Naast de interesse in nieuwe technieken en het slimmer maken van processen, hebben Jaap en Anouska gezamenlijk een passie voor het onderwijs. Als jonge professionals hebben zij deeltijd les gegeven op de Haagse Hogeschool. Met ingang van 2019 geeft Anouska weer les op de opleiding Bouwkunde, Civiele Techniek en Ruimtelijke Ordening.

Heb jij een vraagstuk op gebied van BIM? Een project waar duurzaamheid een peiler is? Anouska is beschikbaar voor nieuwe uitdagingen!